Eesti ajakirjanduse analüütiline bibliograafia

avaleht | otsing | isikud | märksõnad | kohanimed | asutused | kirjete korv | abi


Kirjed kus märksõnaks on "söökide valmistamine" (1)

Lehitse

 

kalender
 

1.

Andmebaas

Postimees 1932

 

Autor

Liblik, F. D.

Pealkiri

Saia ja leiva jatkust.

Zhanr

Art

Väljaanne

Postimees

Annotatsioon

Elukutselised pagariärid ei tohi nisujahuga segada odrapüüli. Perenaine oma pere tarvis võib küll kokkuhoiu mõttes tarvitada saia ja leiva küpsetamisel odrapüüli. Selleks soovitab artikli autor oma retsepti.

Kuupäev

28.07.1932

Aasta

1932

Väljaande number

174

Lehekülg 1

4

Lehekülg 2

0

UDK

641

Märksõnad

joogid (kodune valmistamine, mittealkohoolsed joogid) / kokakunst / kulinaaria / söögid (kodune valmistamine) / söökide valmistamine / toiduained (toiteväärtus, säilitamine üldiselt) / toidunõud / toiduretseptid / toiduvalmistamine (retseptid, nõuanded)


Biblioserver 2.8 | tarkvarastuudio | külastajaid: 204236295