Eesti ajakirjanduse analüütiline bibliograafia

avaleht | otsing | isikud | märksõnad | kohanimed | asutused | kirjete korv | abi


Kirjed kus märksõnaks on "söökide valmistamine" (1)

Lehitse

 

kalender
 

1.

Andmebaas

Postimees 1937

 

Pealkiri

Õpitagu piima õieti hoidma ja serveerima. Meie kuurortides välismaalastele pakutav piim jätab palju soovida. Korraldamisel piimahoiu ja serveerimise kursus söögimajade ja restoranide pidajatele.

Zhanr

Ülevaade

Väljaanne

Postimees

Annotatsioon

Toitlustamise tähtsusest suvitusrajoonides.

Kuupäev

15.01.1937

Aasta

1937

Väljaande number

14

Lehekülg 1

3

UDK

637.1 + 613.76 + 641

Märksõnad

joogid (kodune valmistamine, mittealkohoolsed joogid) / kokakunst / koorejaamad (kohtadel, konkreetsed) / kulinaaria / kuurordid (suvituskohana, kohtadel, konkreetsed) / meiereid (kohtadel, konkreetsed) / piim (koostis, liigid, tootmine, töötlemise tehnoloogia) / piimaühistud (kohtadel, konkreetsed) / piimandus (üldküsimused) / piimatööstus (üldküsimused) / piimatööstused (kohtadel, konkreetsed) / puhkekodud (kohtadel, konkreetsed) / söögid (kodune valmistamine) / söökide valmistamine / supelrannad (kohtadel, konkreetsed) / suvitajad, puhkajad (üldiselt) / suvitamine / suvituskohad (kohtadel, konkreetsed) / talikuurordid (kohtadel) / toiduained (toiteväärtus, säilitamine üldiselt) / toidunõud / toiduretseptid / toiduvalmistamine (retseptid, nõuanded) / ujulad (kohalikud, konkreetsed)


Biblioserver 2.8 | tarkvarastuudio | külastajaid: 203892741