Eesti ajakirjanduse analüütiline bibliograafia

avaleht | otsing | isikud | märksõnad | kohanimed | asutused | kirjete korv | abi


Kirjed kus märksõnaks on "söökide valmistamine" (1)

Lehitse

 

kalender
 

1.

Andmebaas

Postimees 1937

 

Autor

Kesk, Olga

Pealkiri

Kasutage mitmekesisemat ja tervislikumat toitu kevadekuudel.

Rubriik

Naine ja kodu.

Zhanr

Artikkel + Toiduretseptid

Väljaanne

Postimees

Annotatsioon

Alla kirj.: Olga Kesk, kodumajand. instruktor. Kevadväsimus, mis kooliealistel end kevadel tavaliselt tunda annab, on tingitud suurel määral toitlustusest. Nõuandeid ja retsepte tervislikuks toitumiseks.

Kuupäev

27.04.1937

Aasta

1937

Väljaande number

113

Lehekülg 1

6

UDK

641 + 613.2

Märksõnad

joogid (kodune valmistamine, mittealkohoolsed joogid) / kokakunst / kulinaaria / lahjenduskuur / liigsöömine / söögid (kodune valmistamine) / söökide valmistamine / taimetoit / tervislik toitumine / toiduained (toiteväärtus) / toiduained (toiteväärtus, säilitamine üldiselt) / toidunõud / toiduretseptid / toiduvalmistamine (retseptid, nõuanded) / toitumine ja kehakaal / toitumise hügieen / vitamiinid (toidus)


Biblioserver 2.8 | tarkvarastuudio | külastajaid: 203893185