Eesti ajakirjanduse analüütiline bibliograafia

avaleht | otsing | isikud | märksõnad | kohanimed | asutused | kirjete korv | abi


Kirjed kus märksõnaks on "söökide valmistamine" (2)

Lehitse

, järjestades kirjed järgi

kalender
 

1.

Andmebaas

Postimees 1937

 

Pealkiri

Aedvili ja mari. Aedviljasupp. - Suitsulihasalatiga täidetud tomatid. - Aedvili munaga vormis. - Spinatipuder hernestega. - Vabarnatarretis. - Punasesõstrakreem. - Vabarnad praetud leival. - Kirsid vaniljekreemiga.

Rubriik

Naine ja kodu.

Zhanr

Toiduretseptid

Väljaanne

Postimees

Annotatsioon

Antud 8 toiduretsepti.

Kuupäev

20.07.1937

Aasta

1937

Väljaande number

192

Lehekülg 1

6

UDK

641

Märksõnad

joogid (kodune valmistamine, mittealkohoolsed joogid) / kokakunst / kulinaaria / söögid (kodune valmistamine) / söökide valmistamine / toiduained (toiteväärtus, säilitamine üldiselt) / toidunõud / toiduretseptid / toiduvalmistamine (retseptid, nõuanded)


2.

Andmebaas

Postimees 1937

 

Pealkiri

Herned limonaadipudelis.

Rubriik

Naine ja kodu.

Zhanr

Toiduretsept

Väljaanne

Postimees

Annotatsioon

Õpetus herneste konserveerimiseks.

Kuupäev

20.07.1937

Aasta

1937

Väljaande number

192

Lehekülg 1

6

UDK

641 + 664.8

Märksõnad

joogid (kodune valmistamine, mittealkohoolsed joogid) / kokakunst / konserveerimine (toiduained) / konservid / konservitööstus (üldiselt) / kuivatamine (toiduained) / kulinaaria / söögid (kodune valmistamine) / söökide valmistamine / toiduained (toiteväärtus, säilitamine üldiselt) / toidunõud / toiduretseptid / toiduvalmistamine (retseptid, nõuanded)


Biblioserver 2.8 | tarkvarastuudio | külastajaid: 203894289