Eesti ajakirjanduse analüütiline bibliograafia

avaleht | otsing | isikud | märksõnad | kohanimed | asutused | kirjete korv | abi


Kirjed kus märksõnaks on "söökide valmistamine" (1)

Lehitse

 

kalender
 

1.

Andmebaas

Postimees 1937

 

Autor

Kesk, Olga

Pealkiri

Nüüd on aedvilja aeg. - Vahaoad tomatiga. - Vahaoad porgandiga. - Vahaoad õiskapsaga. - Rohelised oad hernestega (ka valged võivad olla). - Vahaoad õuntega. - Vahaoa salat. - Oa- ja kartulisalat. - Segasalat. - Oasalat lihaga või kalaga. - Kartuli- ja kapsaleem (püree-leem)

Rubriik

Naine ja kodu.

Zhanr

Ülevaade + toiduretseptid

Väljaanne

Postimees

Annotatsioon

Aedviljade toiteväärtusest. Toiduretseptid.

Kuupäev

17.08.1937

Aasta

1937

Väljaande number

220

Lehekülg 1

6

UDK

641 + 613.2

Märksõnad

joogid (kodune valmistamine, mittealkohoolsed joogid) / kokakunst / kulinaaria / lahjenduskuur / liigsöömine / söögid (kodune valmistamine) / söökide valmistamine / taimetoit / tervislik toitumine / toiduained (toiteväärtus) / toiduained (toiteväärtus, säilitamine üldiselt) / toidunõud / toiduretseptid / toiduvalmistamine (retseptid, nõuanded) / toitumine ja kehakaal / toitumise hügieen / vitamiinid (toidus)


Biblioserver 2.8 | tarkvarastuudio | külastajaid: 203892477