Eesti biograafiline andmebaas ISIK

avalehekülg · nimekiri ja otsing · ametikohad [108] · asutused [468] · isikud [4485] · kaastöö väljaannetele [1131] · nime erikujud [925] · pseudonüümid [9179] · sugulased [309] · sünnikohad [624] · surmakohad [186] · tegevusala [599] · lühendid ja allikad · admin



IVASK, UDO


Nimi

Nime normitud kuju

Ivask, Udo

Eludaatumid

Sünniaeg

1878-12-20

Surmaaeg

1922-05-15

Üldandmed

Tegevusala

bibliograaf, raamatukogutöötaja

Biograafilised andmed

IVASK, Udo Nestor. 20.XII 1878 Vil Loodi ms-s. Ms-rentn Georg
I. V Paul (p Juri /vt/). Ae. Helene Kulpa (1910, vt). Trt reaalk --97,
Moskvas maalikunsti Korovini juures 1897--98, Moskva arheol.inst
arheograafiaosak --1910, õpet arhivaar. Moskva Rumjantsevi muuseumi
haruld.rmt-te osak juh 1917--20, bibliograafia inst õppejõud, Kniõnaja
Letopisi toim 1920, Tü rmtkogu v.ass ja juh abi 1920--21.
Kollektsionäär. Srn 15.V 1922 Trt-s (tbc). EBL, EE, ENE1, ENE2, EKrL,
EAKBL, ENE2(14)
ISotamm 2

Seotud andmed

Seotud grafoleheküljed

lk

trükis

Pseudonüümid (2)

Pseudonüüm

У. Г. И.

Märkus

Голос Москвы 1912, 244.

Allikas

Alus: Е. У. Кульпа-Иваск. Удо Георгиевич Иваск (1878-1922). Воронеж, 1973, 11.

Pseudonüüm

Я.

Märkus

Известия служащих в печатных заведениях 1915, 14.

Allikas

Alus: Е. У. Кульпа-Иваск. Удо Георгиевич Иваск (1878-1922). Воронеж, 1973, 11.

Väljaanded (2)

Väljaanne

Голос Москвы

Märkus

1912

Väljaanne

Известия служащих в печатных заведениях

Märkus

1915


külastusi: 8798 | tarkvarastuudio | 2004