Eesti ajakirjanduse analüütiline bibliograafia

avaleht | otsing | isikud | märksõnad | kohanimed | asutused | kirjete korv | abi


Kirjed kus märksõnaks on "söökide valmistamine" (1)

Lehitse

 

kalender
 

1.

Andmebaas

Postimees 1934

 

Pealkiri

Jõuluvorstid. Verivorst - eesti rahvuslik pühadetoit. - Vorsti valmistamise ja söömise kombed minevikus ja nüüd. - Kuidas ja millest meie naaberrahvad valmistavad verivorste. Jõudnud juba jõulupäevad, saanud suured sünnipäevad, pühad päevist paremaida. Antke's ahjust vorstiväädid ... Rahvalaul.

Zhanr

Ülevaade

Väljaanne

Postimees

Annotatsioon

Ülevaade jõuluvorstide söömise kommetest ja valmistamisest.

Kuupäev

27.12.1934

Aasta

1934

Väljaande number

352

Lehekülg 1

4

UDK

641 + 398.332.416 + 392

Märksõnad

jõulud (kombed) / joogid (etnograafia, tavad, kombed) / joogid (kodune valmistamine, mittealkohoolsed joogid) / kokakunst / kulinaaria / söögid (kodune valmistamine) / söökide valmistamine / toiduained (toiteväärtus, säilitamine üldiselt) / toidunõud / toiduretseptid / toiduvalmistamine (retseptid, nõuanded) / toit (etnograafia, tavad, kombed)


Biblioserver 2.8 | tarkvarastuudio | külastajaid: 205892185